fbpx

faq

Miksi uskomuksia kannattaa päivittää?

Uskomukset syntyvät elämän kokemuksien myötä. Näemme asiat vain omasta näkökulmastamme ja muodostamme niistä ”pysyvän” mielikuvan siitä minkälaisia olemme ja miten elämä voi meille tarjota. Tämä on kuitenkin vain yksi näkökulma ja useasti näkökulmaa laajentamalla saamme muutettua uskomuksiamme ja purettua esteitä elämästämme. Uskomukset ovat ajatuksia siitä, miten mielestämme asiat ovat. Uskomukset ovat tarkistamattomia ajatuksia. Uskomushoitolaan pääset tästä.

Ei minulla mitään vääriä uskomuksia ole. Elämässäni on vaan paljon ongelmia ja miksi muka ryhmään liittyminen auttaisi?

Tuo on kyllä hyvin yleinen uskomus. Oletko koskaan pysähtynyt miettimään MIKSI sinulla on niin paljon ongelmia? Ja sitten sen jälkeen sitä, että MIKSI uskot niin? Ja sen jälkeen, että MISTÄ olet kehittänyt ne uskomukset? On helppoa osoitella muualle, kun suurin syy ”ongelmiin” eli kasvu mahdollisuuksiin, on sinussa ja uskomuksissasi. Tervetuloa Uskomushoitolaan, olet oikeassa paikassa!

Taas joku pelle yrittää päteä ilman koulutusta?

Koulutusta mihin? Elämään? Jarkko on ensihoitaja-sairaanhoitaja AMK ja FAF Personal Trainer ja hän on käynyt Kantapään yliopistossa kaikki tähän mennessä olleet kurssit, myös kesäkurssit, kirjekurssit ja workshopit. Jos haluat tuloksia ja käyttää kenttätestattuja työkaluja, olet tullut oikeaan paikkaan, tervetuloa!

Olen jo liian vanha muuttumaan, ei olla minun juttu?

Tuo se vasta onkin yleinen uskomus. Aina on mahdollisuus muuttua, jos olet valmis muutokseen ja olet valmis luopumaan. Kyse on useasti siitä, että kuinka kovaa kärsimystä nykyinen tilanteesi sinulle aiheuttaa ja kuinka kovaa haluat siihen muutosta. Uskomushoitola on tarkoitettu kaikille aikuisille ikään katsomatta. Jos haluat voida paremmin, tule mukaan!

Miksi minun pitäisi luottaa tähän sivustoon?

Tuntuuko sivuilla oleva informaatio omalta? Saatko siitä inspiraatiota? Auttaako sivulla oleva tieto sinua? Mikä fiilis videoista välittyy? – luota fiilikseen, voidaan perustella Uskomushoitolaa vaikka millä järkiperusteilla, mutta fiilis ratkaisee. Muista, että pelkojen takanakin on vain uskomuksia…Tervetuloa Uskomushoitolaan!

Miten todistat että uskomuksilla on mitään väliä, kerta niistä ei ole edes koulussa tai lääkärissä mitään puhuttu?

Olisiko kerrottu? Oletko koskaan pysähtynyt ajattelemaan, miksi ajattelet niin kuin ajattelet? Voisiko olla, että Perityt Uskomukset kasetillasi soi sinulle epäedullinen viesti? Onneksi Uskomushoitolassa hoidetaan myös tiedeuskomuksia, mediauskomuksia, koulu-uskomuksia ynnä muita virallisia uskomuksia. Tervetuloa Uskomushoitolaan!

Miten ryhmästä pääsee eroon?

Ilmoita tästä ylläpitoon ja lopetamme laskutuksesi ja poistamme sinut ryhmästä.

Netissä on jo kaikki tieto tähän liittyen, miksi maksaisin?

Kyllä, netti on täynnä tietoa, mutta ehkä se juuri onkin ongelma. Jos sinulla on aikaa, jaksamista ja virtaa löytää se OLENNAINEN tieto, etsi vaan. Tai sitten voit miettiä onko se 19,98€/kk arvoista vaan maksaa siitä kun toinen on jo tehnyt sen etsimisen ja erehtymisen puolestasi ja osaa tiivistää sinulle ne olennaisimmat asiat. Tervetuloa ryhmään tästä.

Onko tämä taas jotain hippi-höpinää uudella nokkelalla nimellä?

Ollaan kyllä ylpeitä nimestä, se on ihan nokkela ja samalla se todella kirjaimellisesti tarkoittaa sitä. Uskomushoitolassa hoidetaan uskomuksiasi palvelemaan tämän hetken elämän tilannettasi. Tervetuloa ryhmään tästä.

Mitäs tämä sitten maksaa?

Ryhmän jäsenyys maksaa 19,98€/kk

Olen tosi arka ja tarvitsen apua ja tämä näyttää hyvältä jutulta, mutta en tiedä sopiiko ryhmä minulle. Mitä tehdä?

Kokeile! Ensimmäinen kuukausi 1€ ja sitten kyllä tiedät, onko tämä sinun juttusi. Jos ryhmä ei tunnu omalta, voit aina ottaa yhteyttä Jarkkoon tästä ja tulla henkilökohtaiseen valmennukseen.

En halua, että nimeäni tai naamaani näkyy missään. Sopiiko ryhmä minulle?

Ehkä, ehkä ei. Oletko silti valmis muutokseen? Jos olet, niin voit luoda erinimisen käyttäjän Facebookiin ja osallistua koodinimellä webinaareihin. Voisiko olla, että yksityisvalmennus olisi parempi vaihtoehto? Ota yhteyttä Jarkkoon tästä.

Lataamalla tämän videosarjan, aloitat vapautumisen uskomustesi kahleista!

Tilaa tämä videosarja ja ymmärrät millä tavoin uskomukset vaikuttavat terveyteesi - joko edullisesti tai epäedullisesti.